top of page
Sterling|Bright

One to One Search & Connect

Aanpak

Onze aanpak is erop gericht om succesvolle matches tussen onze kandidaten en opdrachtgevers mogelijk te maken. Hierin staan 3 elementen centraal: Context, Netwerk en Storytelling

Context

Storytelling

Netwerk

Context: Wat is de positie en binnen welke context past deze. Waar wil de organisatie naartoe, wat zijn de uitdagingen en wat voor persoon past daar het beste bij.

We nemen niet 'een bestelling op' maar kijken samen naar de realiseerbaarheid en adviseren waar nodig. Op dezelfde manier kijken wij naar kandidaten. Wat kunnen ze al, waar willen ze heen op lange termijn en welke stappen passen daarbij.

Netwerk: Op basis van het opgestelde search-profiel concentreren we ons op het vinden van alleen dié kandidaten waarvan we weten (of een sterk vermoeden hebben) dat ze op het profiel aansluiten. Dit doen we via direct search. Kandidaten waar wij ons op richten willen gevonden worden ipv dat zij zelf actief vacatures bekijken. We adverteren nooit om kandidaten te vinden. 

Storytelling: Eenmaal in contact met hen vertellen we het 'verhaal' van onze opdrachtgevers. Veel van onze klanten zijn minder bekend bij het grote publiek maar bieden erg mooie kansen. We vertellen het volledige verhaal en kijken met kandidaten samen kritisch of dit een goede volgende stap zou zijn. 

Het resultaat van deze aanpak is dat we kandidaten aan tafel krijgen die onze klanten anders nooit zouden zien.

We zien lange termijn resultaat. Meer dan 85% van de door ons bemiddelde kandidaten werkt na 5 jaar nog bij de werkgever met wie wij ze in contact hebben gebracht.

bottom of page