top of page

Business Analyst

Rotterdam

Bedrijf & Functie

Internationaal toonaangevend bedrijf en één van de grootste in hun sector. Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ondernemende partij. Slimme en gedreven mensen. 

Uitdagende rol voor een ambitieuze en gedreven startende financial. Brede focus binnen de afdeling op zowel analyses en ondersteuning, rapportages en (operationele) procesverbeteringen. Ook leren leiding geven aan klein team van support medewerkers. Werken aan het continue beter laten opereren van de afdeling. Sterk resultaat gedreven.

Erg leuke en uitdagende rol die je voor een paar jaar moet willen invullen. Dit is een ideale plek om een deel van de organisatie goed te leren kennen, een overzicht te krijgen van de verschillende locaties en werkzaamheden en een goed intern netwerk op te bouwen.

Doorgroeimogelijkheden

Na een paar jaar in deze rol zijn er verschillende mogelijkheden om verder door te groeien. Zo kan je een andere rol op het hoofdkantoor of binnen de verschillende afdelingen/locaties oppakken. Mogelijkheden in het buitenland zijn er ook. Genoeg opties dus.   

Profiel

​- WO opleiding in financieel/bedrijfseconomische richting​

- 2 tot 4 jaar relevante werkervaring

- Affiniteit met procesverbeteringen 

- Hoog energie niveau, gedreven, enthousiast

- In staat om goed met verschillende persoonlijkheden en achtergronden samen te werken

Voor wie interessant?

- Een jonge en gedreven analyst die wil doorgroeien binnen een grote en internationale organisatie

Geïnteresseerd?

  

  

 

Jonna van Wijland

06 - 123 34 283

Geïnteresseerd?

Jonna van Wijland

06 - 123 34 283

bottom of page