top of page

Business Controller

Rotterdam

Bedrijf & Functie

Internationaal toonaangevend bedrijf en één van de grootste in hun sector. Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ondernemende partij. Slimme en gedreven mensen. 

In deze seniore Business Control positie ben je één van de belangrijkste Business Partners voor het MT. De omzet van deze divisie is ruim €100 mio per jaar met CAPEX projecten van € 50 - € 60 mio per jaar. Je behoudt het overzicht van omzet en kosten en en weet effectief te schakelen met zowel verschillende stakeholders in je directe omgeving. Je kan zowel de details induiken en bent in staat om vanuit het overzicht de juiste acties op te ondernemen. 

De Manager Finance & Control aan wie deze rol rapporteert is druk bezig om ook de interne processen verder te verbeteren. Zo wordt er hard gewerkt om één KPI Dashboard op te stellen en daarmee 1 versie van de waarheid te hebben. Ook wordt er continue nagedacht over hoe de organisatie beter aangestuurd kan worden en welke informatie daarvoor nodig is. Tot slot lopen er continue verschillende Business Cases die vanuit inhoudelijk en financieel oogpunt moeten worden getoetst. Ook daar speel je een belangrijke rol in.

Doorgroeimogelijkheden

Na een paar jaar in deze rol zijn er verschillende mogelijkheden om verder door te groeien. Zo kan je een rol op het hoofdkantoor of binnen de Divisie oppakken. Aangezien het een internationaal bedrijf is kan je mogelijk ook nog een buitenlands avontuur oppakken. Genoeg opties dus.   

Profiel

​- WO opleiding in financieel/bedrijfseconomische richting​

- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarvan een paar jaar als Business Controlle 

- Hoog energie niveau, gedreven, enthousiast

- Stevige sparringspartner 

- In staat om goed met verschillende persoonlijkheden en achtergronden samen te werken

Voor wie interessant?

- Een stevige en ervaren Business Controller die binnen een kapitaal intensief bedrijf aan de slag wil.

Geïnteresseerd?

  

  

 

David Fockema Andreae

06 - 261 22 658

Geïnteresseerd?

David Fockema Andreae

06 - 261 22 658

bottom of page