top of page

Business Controller

Logistiek, Rotterdam

Bedrijf & Functie

Internationaal toonaangevend bedrijf en één van de grootste in hun sector. Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ondernemende logistieke partij. Slimme en gedreven mensen. 

In deze seniore Business Control positie ben je primair verantwoordelijk voor het supporten van de Sales afdeling binnen een specifieke divisie van onze opdrachtgever. Je zit fysiek midden in de business waardoor je veel gevoel hebt bij de dingen die je voorstelt en daar meteen resultaten van ziet.​ Het is aan jou om het inzicht boven water te krijgen over hoe de business ervoor staat, welke commerciële targets wel en niet worden gehaald en hoe de prestaties verder verbeterd kunnen worden. Een financiële co-piloot gericht op de top-line.

De Manager Finance & Control aan wie deze rol rapporteert is druk bezig om ook de interne processen verder te verbeteren. Zo wordt er hard gewerkt om één KPI Dashboard op te stellen en daarmee 1 versie van de waarheid te hebben. Ook wordt er continue nagedacht over hoe de organisatie beter aangestuurd kan worden en welke informatie daarvoor nodig is. Tot slot lopen er continue verschillende Business Cases die vanuit inhoudelijk en financieel oogpunt moeten worden getoetst. Ook daar speel je een belangrijke rol in.

Doorgroeimogelijkheden

Na een paar jaar in deze rol zijn er verschillende mogelijkheden om verder door te groeien. Zo kan je een rol op het hoofdkantoor of binnen de Divisie oppakken. Aangezien het een internationaal bedrijf is kan je mogelijk ook nog een buitenlands avontuur oppakken. Genoeg opties dus.   

Profiel

​- WO opleiding in financieel/bedrijfseconomische richting​

- Minimaal 6 jaar relevante werkervaring waarvan ten minste 3 jr als Business Controller  

- Hoog energie niveau, gedreven, enthousiast

- Stevige sparringspartner voor Senior Sales Management

- In staat om goed met verschillende persoonlijkheden en achtergronden samen te werken

Voor wie interessant?

- Een stevige en ervaren Business Controller die binnen een kapitaal intensief bedrijf aan     de slag wil

 

Geïnteresseerd?

  

  

 

David Fockema Andreae

06 - 261 22 658

Geïnteresseerd?

David Fockema Andreae

06 - 261 22 658

bottom of page