top of page
Sterling|Bright

One to One Search & Connect

Onze aanpak is erop gericht succesvolle matches tussen ambitieuze kandidaten en opdrachtgevers mogelijk te maken op precies het juiste moment waarop ambitie en mogelijkheden bij elkaar komen.

In onze manier van werken staan 3 elementen centraal: Context, Netwerk en Storytelling

Context

Storytelling

Netwerk

Context: Wat is de positie en binnen welke context past deze. Waar wil de organisatie naartoe, wat zijn de uitdagingen en wat voor persoon past daar het beste bij.

We nemen niet 'een bestelling op' maar kijken samen naar de realiseerbaarheid en adviseren proactief. Op dezelfde manier kijken wij naar kandidaten. Wat kunnen ze al, wat zijn hun lange termijn ambities en hoe brengt de volgende stap ze daar.

Netwerk: Op basis van het opgestelde search-profiel concentreren we ons op het vinden van alleen dié kandidaten waarvan we weten (of een sterk vermoeden hebben) dat ze op het profiel aansluiten.

 

Dit doen we via direct search en niet via advertenties (dit kunt u immers zelf ook). Daarnaast geloven we niet dat een passieve "post & pray" benadering de beste manier is om die kandidaten die uw business écht verder gaan helpen in beweging te krijgen. 

Storytelling: Eenmaal in contact met hen vertellen we het 'verhaal' van onze opdrachtgevers. Veel van onze klanten zijn minder bekend maar bieden erg mooie kansen waarmee wij kandidaten enthousiast maken. Andersom vertellen we ook breder over de kandidaten die wij introduceren. Niet alleen een cv maar juist ook waarom kandidaten goed aansluiten.

Het resultaat van deze aanpak is dat we kandidaten aan tafel krijgen die onze klanten anders nooit zouden zien, die gemotiveerd zijn en waar onze klanten enthousiast van worden.

bottom of page