top of page
Sterling|Bright

One to One Search & Connect

Wij brengen ambitieuze kandidaten en bedrijven bij elkaar. Kandidaten die zichzelf kennen, op zoek zijn naar impact en die willen groeien. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven waar verandering en groei centraal staan. Bedrijven die investeren in nieuwe markten, technologieën of producten en die met elkaar continue streven naar een hoger niveau.   

Verreweg de meeste kandidaten die we spreken hoeven niet te switchen en speuren niet actief vacatures af. Ze zitten prima waar ze zitten en doen het goed. Tegelijkertijd staan ze vaak wel open voor een stap die hen op korte en lange termijn aantoonbaar verder brengt en uitdaagt. Wat deze criteria zijn, verschilt uiteraard per kandidaat en kan alleen op basis van open en persoonlijke gesprekken worden achterhaald.

 

Vanuit onze gerichte één op één benadering, jarenlange ervaring en sterke band die we zowel met kandidaten en opdrachtgevers hebben opgebouwd zijn we keer op keer in staat om dié kandidaten te vinden die passen bij de organisatie en de uitdagingen die er liggen. Zowel voor nu als voor de lange termijn.     

Bekijk hier hoe wij dit doen en wat dit voor onze opdrachtgevers betekent, of neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting.

Mate waarin kandidaat ambitie, impact en groei laat zien

Beperkt

Uitgebreid

Beperkt

Uitgebreid

Mate waarin groei, innovatie en verandering bij opdrachtgever speelt

Heading 1

bottom of page